3 thoughts on “Va multumim ca ne-ati fost oaspeti si va invitam sa ne lasati cateva cuvinte despre timpul petrecut alaturi de noi!

  1. tocmai ce ne-am intors din muntii Retezat unde am petrecut 3 nopti fiind cazati la Cabana Poarta Retezat de la Rausor. Pe langa zona de o frumusete deosebita, sejurul nostru a fost incununat de succes si prin faptul ca am gasit o locatie de cazare (Cabana Poarta Retezat) spectaculoasa. Conditiile de cazare sunt exceptionale, arhitectura cabanei / echiparea si utilitatea acesteia sunt deosebite. Daca ar fi sa o clasific in numar de stele (sau margarete) a-si da fara echivoc 4 stele !!!
    Cabana este construita cu mult bun gust, echipata cu tot ce ai nevoie pentru a-ti petrece un sejur de neuitat, calitatea tuturor obiectelor fiind deosebite. Se vede foarte clar ca proprietarii acestei cabane nu au facut deloc rabat de la calitate, fiind orientati numai in a asigura un confort deosebit tuturor celor care le trec pragul !
    Noi (fiind un grup mai numeros, compus din 8 adulti, un copil si catelusa familiei) le multumim din tot sufletul lui Florina & Marius pentru conditiile deosebite de care am avut parte, de informatiile foarte utile care le-am primit si recomandam tuturor celor ce doresc sa viziteze zona Rausor sa nu ezite si sa aleaga aceasta locatie de cazare exceptionala !!!
    Cu siguranta, noi vom reveni cu foarte multa placere !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *